KASTAMONU / İNEBOLU - Şehit Arif Demirel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Baharın gelişini müjdeleyen  Nevruz okulumuzda coşkuyla kutlandı. Nevruz  etkinlikleri çerçevesinde  ok atma, demir dövme, yumurta taşıma, yoğurtta para arama, halat çekme gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Nis

OKULUMUZ ŞEHİT ARİF DEMİREL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OLARAK İNEBOLU SABAHAT BAHRİYELİ HUZUREVİNE ZİYARETTE BULUNDUK. HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİK VE ONLARIN HAYIR DUALARINI ALDIK.

Nis

"18 Mart Şehitler Günü kapsamında 01.03.2018 tarihinde Afrin'de şehit olmuş, okulumuza da ismini vermiş olan Şehit Arif Demirel'in kabrine okulumuz öğrenci ve idarecileriyle beraber ziyaret yaptık. Ziyaret esnasında şehidimizin babası Aydın Demirel ile görüştük.Şehidimizin tüm şehitlerimizin aziz ruhları için  8 adet hatim okundu ve  Kabir başında okulumuz öğrencileri tarafından    Kur'an-ı Kerim okundu ve duası yapıldı.

Ock

Cumhurbaşkanlığının İnsan kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak başlatılan ''Staj Seferberliği' programı 28.12.2023 tarihinden itibaren hhtps//kariyerkapısı.cibiko.gov.tr adresi üzerinden öğrencilerin başvurularına açılmıştır.

Kas

24 Kasım, Millet Mektepleri'nin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 tarihinde "Başöğretmen" sıfatı alması vesilesiyle, 1981 yılından beri "Öğretmenler Günü" olarak kutlanmaktadır.

Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Bir öğretmenin en önemli özelliği, sevgi dolu yüreği ve adanmışlık ruhudur. Sevgi dolu bir öğretmen, ışık demektir. O, yeri doldurulmaz öğretici, eserine kıymet biçilemeyen varlık, kendini tüketerek etrafını aydınlatan mum, gerçeğin ve idealin üstadı, dünyanın en büyük sorumluluğuna sahip insandır; öğretmen.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Kas

Akademisyen ve Eğitimci Yazar Dr. Halit ERTUĞRUL  bugün saat 09:00'da okulumuz öğrencilerine "Başarılı Olma ve Başarı Yolları" hakkında seminer verdi. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile dinlendi. Okulumuz öğrencisi Gülseren GÜRÇAY tarafından çizilen yazarın resmi Okul Müdürü Şakir PEKER tarafından takdim edildi. Düzceli Mehmet, Aysel, Kendini Arayan Adam, Kapına Geldim, Sonsuzluğa uyanmak gibi pekçok eseri olan yazar, öğrenciler tarafından beğeni ile karşılandı. Milli Eğitim Bakanlığında Bakan danışmanlığı da yapan yazarın yabancı dillere çevrilen pekçok eseri bulunmaktadır.

Ekm

Cumhuriyetimizi ilanının 100. yılında ilçemiz İnebolu'da  Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. 29 Ekim Pazar Günü ilçemiz stadında tertip edilen törende ilgi ile izlenen çeşitli gösteriler yapıldı. Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri olarak bizler de törende yerimizi aldık.

Ekm

Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz için 26 Ekim Perşembe günü saat 18.00'da Mevlid-i Şerif programı yapılmıştır. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SANATÇISI NEVİN TAHTACI VE EKİP ARKADAŞLARININ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU "CUMHURİYET'İN 100. YILINDA İNEBOLU'DAN SAKARYA'YA ŞERİFE BACILAR" KONULU MİNYATÜR SERGİSİNİ İNEBOLU TÜRK OCAĞI İSTİKLAL YOLU MÜZESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK. BU GÜZEL SERGİDE EMEĞİ BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 2023-2024 YILI KASTAMONU İLİ KROS GENÇLER A KIZ MAHALLİ MÜSABAKALARA KATILAN VE OKULUMUZU TEMSİL EDİP 3. OLAN OKUL TAKIMIMIZ ÖĞRENCİLERİ HASRET GEDİK, ECRİN ERDİN, YAPRAK ALKAN, TUĞÇE ŞAHİNOĞLU, CEYLAN BOYABATLI VE CANSEVER KARA'YI TEBRİK EDİYORUZ VE BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUZ.

Ekm

İmam hatip okullarının kuruluşunun 72. yıl dönümü nedeniyle bu okulların vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği ile ilgili öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programı hazırlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

OKULUMUZ ŞEHİT ARİF DEMİREL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, İNEBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VE İNEBOLU İMAM HATİP ORTAOKULU İLE BİRLİKTE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMIMIZI YAPTIK. PROGRAMIMIZA İCABET EDEN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

OKULUMUZ ŞEHİT ARİF DEMİREL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, İNEBOLU İMAM HATİP ORTAOKULU VE İNEBOLU İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ İLE BİRLİKTE 5 EKİM 2023 PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20:30'DA DÜZENLEYECEĞİMİZ MEVLİDİ NEBİ PROGRAMINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.